CONTACT
073 633 07 05

White label:

De refurbished markt is volop in beweging en sterk groeiende net als ons netwerk van resellers. Waar de markt steeds meer vraagt om refurbished producten zien wij dat steeds meer aanbieders refurbished producten opnemen in het assortiment om ook in dit segment een sluitend aanbod te kunnen bieden.

Hierin bieden wij voor ons netwerk van resellers een grote toegevoegde waarde. We bieden continuïteit in volume en kwaliteit waardoor resellers zekerheid hebben van een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment.

Private label / White label:

Wij hebben geen eigen merk waardoor wij refurbished hardware in alle mogelijke opties kunnen aanbieden. We bieden verschillende mogelijkheden m.b.t. het leveren van Private label / White label voorraad en het verzenden van deze producten. Door het leveren van Private label / White label hardware heeft de reseller de mogelijkheid om dit volledig onder eigen naam aan te bieden en kan hiermee een unieke positie aannemen.

Dropshipment:

We bieden de mogelijkheid tot Dropshipment waarbij wij vanuit naam van de reseller naar klanten kunnen verzenden. Hierin bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Zo bieden wij de mogelijkheid tot gepersonaliseerd verpakken en bijvoegen van product- en bestelinformatie. Dit proces kunnen wij volledig automatiseren en koppelen met bestaande systemen.

Garantieafhandeling:

De volledige garantieafhandeling wordt door ons uit handen genomen. Een defect aan een product kan eenvoudig worden aangemeld. Dit wordt centraal in een reparatieproces afgehandeld en met een korte doorlooptijd weer geretourneerd. Het reparatie- en garantieproces wordt uitgevoerd in samenspraak met de opdrachtgever.

Full Service Partner:

U heeft de mogelijkheid om met ons als uw partner zonder investering een eigen merk refurbished hardware bij uw klanten te introduceren. Ook heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze koppelingen om vervolgens door ons de fulfilment te laten verzorgen.

Voordelen reseller:

  • Omzetgroei door uitbreiding assortiment
  • Zeer interessante marges
  • Garantie op kwaliteit en continu├»teit
  • Private Label / White label
  • Dropshipment
  • Snelle en adequate garantieafhandeling