CONTACT
073 633 07 05

Refurbished hardware:

Met meer dan 12 jaar ervaring in refurbished hardware kunnen we ons specialist noemen in het compleet refurbishen van IT hardware in de breedste zin van het woord. Onze corebusiness is het refurbishen van desktops, notebooks, chromebooks, tablets en monitoren in groot volume. In 2017 hebben wij bijna 100.000 units gerefurbished.

Wij beschikken over een state of the art productielijn waarin wij hardware op alle aspecten kunnen testen en processen. In onze productielijn kunnen wij 400 units simultaan processen en hebben een capaciteit van meer dan 1500 units per dag. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij aan elke vraag voldoen.

Kwaliteit:

In ons refurbish proces wordt hardware zowel technisch als optisch volledig gereconditioneerd. Alleen de allerbeste hardware wordt gebruikt en onderdelen worden preventief vervangen om de hoogst haalbare technische kwaliteit te kunnen waarborgen. Elk device wordt intensief en op meer dan 30 punten gecontroleerd. Wij hebben alle faciliteiten om een product optisch naar een A+ niveau up te graden. Hiermee wordt de standaard van refurbished hardware nog hoger gelegd.

Keurmerk:

Alle hardware die aan onze partners wordt geleverd komt met het Premiumline Certified Quality keurmerk om de hoogst haalbare kwaliteit te garanderen. Elk device wordt geleverd met minimaal 12 maanden hardwarematige garantie. Klik hier voor meer informatie over het Premiumline keurmerk.

Heeft u ook interesse om uw assortiment compleet te maken met refurbished producten? Neem dan contact met ons op.