CONTACT
073 633 07 05

GARANTIES

Omdat een storing of defect tot klachten kan leiden is een goede garantieafhandeling een cruciaal onderdeel voor het aanbieden van een refurbished product.

Alle refurbished producten worden geleverd met minimaal 12 maanden garantie. Hierin bieden we mogelijkheden om de termijn van de garantie uit te breiden. De wijze waarop de reparatie wordt afgehandeld en geretourneerd gaat in samenspraak met de opdrachtgever.

KWALITEIT EN DOORLOOPTIJD:

Alle reparaties worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en nadat een reparatie is afgerond wordt deze gecontroleerd door een quality controller om de kans op terugkerende storingen te minimaliseren. Behalve een kwalitatief goede reparatieafhandeling bieden we ook korte doorlooptijden. Het is voor ons van groot belang om een reparatie altijd op korte termijn af te handelen. 90% van de aangemelde reparaties zijn binnen 5 werkdagen afgehandeld.

Via onze repairtool is het heel eenvoudig om een reparatie aan te melden. Ook is ons systeem te koppelen om een statusupdate door te sturen en de reparatie te volgen.

Wilt u een reparatie aanmelden? Klik dan hier.